Ben je op zoek naar een GPS-oplossing voor bootbeheer?

Uw oplossing voor bootbeheer

Uw oplossing voor bootbeheer

De SEGUmarin Tracker is ontwikkeld samen met onze internationaal actieve partners NAVIXY en Teltonika, waardoor het een van de toptechnologieën wereldwijd is en langdurige ondersteuning garandeert.

Efficiënt bootbeheer

Efficiënt bootbeheer

Onze tracker heeft een speciale functie die hem onderscheidt van andere trackingoplossingen: de mogelijkheid om specifieke motorgegevens uit te lezen.

Live tracking & motorsensoren

Live tracking & motorsensoren

Onze GPS-tracker biedt je niet alleen veiligheid en monitoring, maar ook de mogelijkheid om de prestaties van je boot te verbeteren en kostbare stilstand tot een minimum te beperken.
Dankzij deze innovatieve technologie stellen we je niet alleen in staat om je boot te monitoren, maar bieden we ook onderhoud op afstand en een eerste diagnose voor de werkplaats. Onze tracker kan belangrijke informatie over de conditie van de motor vastleggen en draadloos doorsturen naar je smartphone of computer. Hierdoor kunnen potentiële problemen of onderhoudsbehoeften in een vroeg stadium worden geïdentificeerd.

Industrieoverschrijdende oplossing

Beheer van boten

Beheer van boten

Ons prijsvoorbeeld:
1. hardwareversies:
SEGUmarin light LTE /4G een uitstekende tracker met interne antennes en IP 67 beschermd tegen water en stof. Optionele Bluetooth-sensoren mogelijk (temperatuur en vochtigheid).
Inclusief installatie door onze installatiepartners: 169,- euro

SEGUmarin NMEA LTE /4G incl.externe antennes / GEEN waterdichte behuizing die binnenin moet worden geïnstalleerd / met realtime overdracht van NMEA2000 gegevens (motortemperatuur, toerental, waterdiepte, enz. / afhankelijk van het NMEA2000 systeem aan boord)

Inclusief installatie door onze installatiepartners: 279,- euro

2. maandelijkse kosten: 10,49 Euro incl. Wereldwijde SIM-kaart en service

Eerlijke voorwaarden: Geen minimum hoeveelheid, Maandelijkse facturering per factuur / Min. Termijn 6 maanden, daarna maandelijks opzegbaar (Alle prijzen plus 19% BTW en verzendkosten / Levertijd tussen 5-10 werkdagen / Kwantumkorting en huuraanvraag op aanvraag)

Word installatiepartner!

Word installatiepartner!

Onze nieuwe SEGUmarine-NMEA biedt een innovatieve oplossing voor het volgen en detecteren van boten. Om onze klanten de best mogelijke service te bieden, zijn we op zoek naar betrouwbare en gekwalificeerde installatiepartners die onze SEGUmarine met NMEA-aansluiting in boten kunnen installeren.

Als installatiepartner profiteer je van een groot aantal voordelen. Door deel uit te maken van ons netwerk krijgt u toegang tot onze GPS-producten en -oplossingen van wereldklasse, die worden gekenmerkt door hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze apparaten zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te installeren, waardoor je tijd en moeite bespaart.

Web & Mobiel

oplossingen kunnen wereldwijd worden gebruikt met uw pc, tablet of smartphone.

LIVE Tracking

Real-time informatie is direct zichtbaar op uw scherm, afhankelijk van de hardware.

Hardware

Wij hebben altijd de juiste tracker voor uw situatie.

Service

Onze service en advies zijn onze kracht. Wij zijn uw contactpersoon.

Tijdsregistratie

Met onze digitale werktijdregistratie ontvangt u de werktijden voor uw projecten in real time, tot op de minuut nauwkeurig.

Beveiliging

100% Duitse gegevensbescherming en server. Wij letten op Galileo-compatibele hardware.

Trackerando werkt al jaren succesvol samen met deze geweldige partners.